Pukimo Edvard

 
Vuodesta 1962 asiakkaamme ympäri Suomen ovat luottaneet meidän ammattitaitoomme. Löydämme sinulle täydellisen puvun, joka sopii budjettiisi. 

Meidän Historiamme

 

Kaikki alkoi vuonna 1962, kun Rovaniemelle avattiin miesten pukeutumiseen erikoistunut Pukimo Edvard.

 

Olemme myyneet pukuja miehille jo lähes 60 vuotta. Liikkeemme on pysynyt koko ajan samoissa tiloissa, Rovaniemen Lordi-aukiolla. Samalla kun liikkeet ympärillä ovat vaihtuneet, Kaarlo Edvard Parpalan ja Eila Parpalan perustama pukimo on pysynyt paikallaan vuodesta toiseen. Kaarlon ja Eilan poika Esko on luotsannut liikettä jo yli 10 vuotta. Tällä hetkellä Eskolla on apunaan mittamestari Pirjo, joka mittaa ja tuunaa puvut täydellisen näköiseksi kokonaisuudeksi.

 

 

 

Tuotteet ja merkit

 

Kokemusta löytyy yli 40 vuotta vaatetusalalta ja siksi puku kannattaa ostaa meiltä.
 

Valikoimistamme löytyy pukuja Wilworstilta ja Turo Tailorilta, sekä monelta muulta eurooppalaiselta ja suomalaiselta valmistajalta. Laatuun on tärkeä luottaa, koska puku on aina investointi. Mitä parempi puku, sitä kestävämpi ja ajattomampi se on.

 

 

Takaamme tyytyväisyyden

Sinun toiveesi ja tyylisi ovat meille tärkeintä.

Autamme sinua valitsemaan valikoimastamme puvun joka sopii tyyliisi. Teemme puvustasi istuvan kokonaisuuden. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meidän juttu ja siksi yhä useammat miehet päätyvät valitsemaan puvun juuri meiltä.  Kaikilla normaalihintaisilla tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

EDVARD

PUKUJA MITTATILAUKSELLA

Rovakatu 31 96200 Rovaniemi

Puh: +358 40 8339870